Lisbeth Deleuran

Jeg hedder Lisbeth Deleuran og jeg er født i 1983. 
Jeg har en 4-årig uddannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut og blev færdiguddannet psykoterapeut i 2011.
Jeg bor på landet sammen med min mand og vores to sønner fra hhv. 2018 og 2020.

En ægte terapeut

Jeg er en moderne terapeut på denne måde, at jeg kalder tingene, hvad de er. Jeg bestræber mig på, at tage terapi ned på jorden og tale i “hverdagssprog.” Det er vigtigt for mig at skabe et rum og en relation, hvor min klient føler sig tryg og har lyst til at åbne sig op. Jeg stræber efter at opnå en ærlig og åben samtale imellem to mennesker i øjenhøjde, og jeg har en oprigtig interesse i at møde dig, sætte mig ind i hvad du slås med og hvad det betyder for dig. Jeg er nysgerrig på dig som menneske med din historie og dine forskellige temaer og udfordringer, og jeg har et ægte ønske om at finde ud af, hvordan vi sammen kan hjælpe dig videre. Hvis jeg ikke mener, at jeg kan hjælpe dig med de redskaber jeg har, så melder jeg det ud og fortæller dig det, og evt. anbefaler dig en anden at komme hos.

Psykoterapi er for alle

Jeg oplever, at mange mennesker tror, at det der med at gå i terapi, det er noget som ”skøre” eller syge mennesker gør. Eller mennesker i krise eller i store problemer. Ligesom at parterapi kun er for par, som er lige på randen til at gå fra hinanden.
Sådan er det absolut ikke for mig. For mig handler det om, at det at arbejde med sig selv mentalt og følelsesmæssigt er lige så sundt og vigtigt, som det at motionere, spise sundt osv.
Ligesom at massage kan benyttes for at løsne noget, som gør ondt efter en skade, eller det kan benyttes fordi man bare har det bedre efter en massage, og man har det endnu bedre, hvis man regelmæssigt modtager massage. På samme måde kan man bruge terapi. Fordi man får det bedre overordnet af at arbejde med sig selv, lære sig selv at kende, og lære redskaber til at begå sig som man ønsker, og derved opnå det man ønsker sig i livet.
Naturligvis bruges terapi også som krisehjælp og til at løse specifikke problemer. Men det er også en investering, -en uddannelse, i at få det optimale ud af det menneske du er.

Psykoterapeut MPF

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som gør min titel Psykoterapeut MPF til en beskyttet titel. Dette er et kvalitetsstempel, idet den sætter krav til terapeutens uddannelsesbaggrund og erfaringsgrundlag.