Hvad er Psykoterapi?

Psykoterapi er en samtale mellem en terapeut og én eller flere klienter. I samtalen får klienten hjælp til at undersøge problemet eller situationen, hvilke følelser der ligger i det og eventuelt hvorfor klienten har de følelser.
Det er typisk sådan, at klienten har svarene inde i sig selv. Og terapeuten hjælper, via opklarende spørgsmål, til at finde frem til dem. Derudover bruger terapeuten sin uddannelse og erfaring til at rådgive klienten til, hvordan hun kan arbejde med sig selv, for at få det bedre med det der er, eller skabe en ændring. Terapeuten hjælper, guider, støtter, følger og uddanner klienten og giver hende teknikker og redskaber til at skabe forandring. Men selve arbejdet er det klienten der skal udføre.

Til nogle ting er det mest effektivt at arbejde kognitivt. Hvilket vil sige, at man arbejder med sin bevidsthed med at opnå større forståelse og bevidst ændre sine tankemønstre.
Til andre ting er der brug for komme ned i kroppen og mærke følelserne. F.eks. at gå tilbage til de oprindelige oplevelser og mærke følelserne igen.

Vi har masser af forskellige teknikker at trække på, og forskellige teknikker er brugbare til forskellige tematikker og forskellige personligheder. Terapeuten vil altid foreslå at vi prøver noget af, og du som klient vil altid blive taget med på råd.

Hvordan foregår Psykoterapien?

Du booker en tid ved at gå ind på det online bookingsystem. Hvis der ikke er en tid derinde som passer dig, så skriv eller ring gerne til mig, så aftaler vi en anden tid. Når du booker via bookingsystemet, betaler du med dit dankort eller mobilepay derinde. Aflyser du din tid, bliver pengene selvfølgelig refunderet, og hvis du afmelder mindre end 24 timer før, bliver 50% af din betaling refunderet.
Når du booker skal du vælge imellem og din session skal foregå Online, Telefonisk eller ved Skovvandring. Det er meget individuel hvad den enkelte fungerer bedst med. Du behøver naturligvis ikke at booke den samme model hver gang, så du kan jo prøve dig lidt frem.
Parterapi kan som udgangspunkt kun bookes Online eller som Skovvandring.

Online
Du skal bruge en computer eller en telefon med et kamera.
Når du booker en Online session, så sender jeg dig en mail med et link som du skal tilgå.
På det tidspunkt din session starter, vil vi kunne se hinanden på skærmen og vores samtale kan begynde.

Telefonisk
Du skal bruge en telefon og rolige omgivelser.
Når du booker en Telefonisk session ringer jeg dig op på det tidspunkt din session starter.

Skovvandring
Når du booker en skovvandring mødes vi ved mit hjem på Ydre Kalbyrisvej 185 i Næstved hvorfra vi kan gå lige ind i den skønne Kalbyrisskov. Her går vi så en tur sammen i det fri, mens vi taler.