Hvad er Psykoterapi?

Psykoterapi er en samtale mellem en terapeut og én eller flere klienter. I samtalen får klienten hjælp til at undersøge problemet eller situationen, hvilke følelser der ligger i det og eventuelt hvorfor klienten har de følelser.
Det er typisk sådan, at klienten har svarene inde i sig selv. Og terapeuten hjælper, via opklarende spørgsmål, til at finde frem til dem. Derudover bruger terapeuten sin uddannelse og erfaring til at rådgive klienten til, hvordan hun kan arbejde med sig selv, for at få det bedre med det der er, eller skabe en ændring. Terapeuten hjælper, guider, støtter, følger og uddanner klienten og giver hende teknikker og redskaber til at skabe forandring. Men selve arbejdet er det klienten der skal udføre.

Til nogle ting er det mest effektivt at arbejde kognitivt. Hvilket vil sige, at man arbejder med sin bevidsthed med at opnå større forståelse og bevidst ændre sine tankemønstre.
Til andre ting er der brug for komme ned i kroppen og mærke følelserne. F.eks. at gå tilbage til de oprindelige oplevelser og mærke følelserne igen.

Vi har masser af forskellige teknikker at trække på, og forskellige teknikker er brugbare til forskellige tematikker og forskellige personligheder. Terapeuten vil altid foreslå at vi prøver noget af, og du som klient vil altid blive taget med på råd.

Det praktiske

Du booker en tid ved enten at gå ind på det online bookingsystem, eller kontakte mig. Hvis der ikke er en ledig tid i bookingsystemet, som passer dig, så skriv eller ring gerne til mig, så aftaler vi en anden tid.

Den første samtale er altid til halv pris.

Når du booker skal du vælge om din session skal foregå i Næstved eller i Sorø. Og om det skal være i Terapilokalet, Skovvandring, Online, eller Telefonisk. Det er meget individuelt, hvad den enkelte fungerer bedst med. Du behøver naturligvis ikke at booke den samme model hver gang, så du kan jo prøve dig lidt frem.

Ved terapi i terapilokalet tager jeg imod dig/jer enten  på adressen
Ydre Kalbyrisvej 185, 4700 Næstved.
eller
Klinik Rolighed, Rolighed 7B, 4180 Sorø.

På skovvandring mødes vi på Ydre Kalbyrisvej 185, 4700 Næstved, hvorfra vi går direkte ind i den dejlige Kalbyrisskov.
At gå en tur i det fri, imens vi taler sammen, kan for nogle mennesker gøre det lidt nemmere, at tale om de svære ting.
Vi går på gode, brede skovstier, men tag alligevel noget praktisk fodtøj på, når vi skal på skovvandring.

Du skal bruge en computer eller en telefon med et kamera.
Når du booker en Online session, så sender jeg dig en mail med et link som du skal tilgå.
På det tidspunkt din session starter, vil vi kunne se hinanden på skærmen og vores samtale kan begynde.

Du skal bruge en telefon og rolige omgivelser.
Når du booker en Telefonisk session ringer jeg dig op på det tidspunkt din session starter.