Produkter på hjemmesiden www.LisbethDeleuran.dk udbydes af:

Lisbeth Deleuran Terapi
Ydre Kalbyrisvej 185
4700 Næstved
CVR. 34 15 25 00
Tlf. 60 65 65 10
E-mail: kontakt@lisbethdeleuran.dk

Ophavsretten til alt materiale på www.LisbethDeleuran.dk tilhører Lisbeth Deleuran Terapi, i henhold til gældende dansk lovgivning.

Forretningsbetingelser gælder – med mindre andet er skriftligt aftalt – ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Lisbeth Deleuran Terapi.

Brugsaftale: 

Ved køb af et online produkter hos Lisbeth Deleuran Terapi opnås 1 stk. licens og materialet må ikke på nogen måde distribueres.

Alle rettigheder til produkter/ydelser som købes hos Lisbeth Deleuran Terapi tilhører Lisbeth Deleuran Terapi og materialet – uanset medie – er kun til købers personlige brug og skal behandles fortroligt.
Materialet må ikke distribueres, kopieres, deles med andre eller bruges til nogen form for undervisning af andre.
Det er købers ansvar, at materialet ikke videregives til trediepart.

Materialet må ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Lisbeth Deleuran Terapi.
Lisbeth Deleurans navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed, uden skriftlig aftale.

Onlineprodukterne leveres digitalt via e-mail når betaling er gennemført. Leveringen af onlineprodukterne sker oftest i løbet af få minutter, men der kan i særlige tilfælde gå op til 5 hverdage. Onlineprodukterne fremsendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordrefeltet. Husk at downloade materialet til egen opbevaring, og lav evt. en backup, hvis du mister adgang til det sted, hvor du først downloadede materialet til.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret.

BEMÆRK DOG: at ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres med det samme, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Betalingsbetingelser:

Alle priser på siden www.Lisbeth Deleuran.dk er i danske kr. og inkl. moms, der hvor det er relevant.

Ved køb af produkter på www.LisbethDeleuran.dk trækkes beløbet fra kortet med det samme, og produktet sendes til din e-mail adresse.

Lisbeth Deleuran Terapi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer ikke kan aflæses af andre.

Følgende betalingsmåder kan anvendes: Betaling med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro.
Du modtager efter købet en kvittering på den e-mailadresse, som du har indtastet.