Online kursus – Styrk dit selvværd

kr. 1.800,00

Vi kan ligeså godt være ærlige: At lære sig selv at kende og at opbygge et stærkt selvværd er ikke noget, der sker over natten. Det er en rejse, og jeg er her for at tage det første skridt sammen med dig. 🌱

Du lærer, hvad selvværd er, og hvordan skader på selvværdet opstår.
Du lærer, hvad det vil sige, at arbejde med sig selv, og lære sig selv at kende.
Vi kommer til at tale om, at stå ved dig selv, og hvordan du kan reparere på dine selvværdsskader fra en opvækst hvor du, alene fordi du var barn, ikke kunne sige fra. 🫶🏼

Vi går i dybden med alt fra identitet og overbevisninger til hvordan du håndterer kritik fra andre og fra dig selv. Vi taler også om at sætte grænser, og at kende forskel på Dit og Mit.
Og hvad med den der selvtillid? Vi skal også se på, hvordan du kan booste den. 🌟

💭 Du tænker måske: “Nå, det lyder da meget godt, men det er nok ikke for mig.”

Jo, det er det!
Styrk dit Selvværd er nemlig for alle, der har en interesse i personlig udvikling og i at lære sig selv at kende – uanset om du lige er begyndt at tænke på selvudvikling, eller om du allerede har en værktøjskasse fyldt med forskellige værktøjer.

Det handler selvfølgelig ikke kun om at du skal høre mig fortælle om, hvad der skal til for at styrke dit selvværd og din selvforståelse.
Det handler i høj grad også om, at du kommer lidt ud af din komfortzone og går på opdagelse i, hvem du er og hvem du gerne vil være.
Det er ikke en quick-fix løsning, men snarere en invitation til at tage din personlige udvikling seriøst, og få kick-startet din proces mod, at blive den du er, blive glad for, og stolt af den du er og stå ved dig. ❤️

Så hvis du er klar til at tage det første skridt på din rejse mod at lære dig selv at kende, styrke dit selvværd og booste din selvtillid, så er dette kursus lige noget for dig!

Det praktiske
Kurset består af 8 indsigtsgivende og lærerige videoer, samt øvelser, som ikke blot lærer dig det teoretiske omkring selvudvikling, selvværd og selvtillid, men også giver dig redskaberne til, at arbejde med dig selv og styrke dit eget selvværd.
Den første video bliver sendt ud til dig første mandag, efter du har købt kurset. Herefter får du en ny hver mandag, med en uges mellemrum, så du har tid til at lave øvelserne, som følger med.
Når du investerer i kurset, har du ubegrænset adgang til videoerne efterfølgende, så du altid kan vende tilbage til dem senere.

Kategori: